藝人【仙樂都yoyo三分鐘眼線】即時效果

藝人【仙樂都yoyo三分鐘眼線】即時效果,有句金句是:您和女神的距離只差一條眼線(我們告訴你是千真萬確的差別),去片!

藝人林雅詩小姐擔任Felle Beau美生堂最新星級大使

Felle Beau美生堂榮幸邀得著名藝人林雅詩小姐成為2018年全新星級大使並拍攝首輯宣傳片。
謝謝我們靚靚客人的讚賞,令客人滿意是我們最快樂的事

謝謝我們靚靚客人的讚賞,令客人滿意是我們最快樂的事

做完韓式眉粉眉一星期啦,多謝美生堂中環分店既Emily,佢好細心設計同分析適合我既眉型,亦好快整到我最鐘意既眉型,效果好滿意呀,如有朋友想整我誠意推薦Emily,佢真係好掂!同埋要多謝細心照顧我既Kiko,絕對係一次好愉快既繡眉經驗
TVB藝員何俊軒實拍

TVB藝員何俊軒實拍

韓式隱形眼線絕對不只是女仕專利!以神速3分鐘的利落手工才能造出這完美的線條,自然到咁,其他人的確好難睇得出,難怪能夠受男仕歡迎。
Model Kathy

Model Kathy

究竟3分鐘韓式隱形眼線點解叫隱形??原因就係效果自然到別人望您眼睛時唔覺您化左妝,但又令您雙眼變得深邃有神釆,令您素顏也一樣擁有自然美
結果 1 - 5 總共 5
Messenger