經師傅精心打造,立即變身甜美教主!

2018-02-27

本店全部作品採用真人高像數實拍,無美圖、無執相、無調光、無偷圖,最大的保證!

好多客人成日問以下問題:
Q:明星立體粉黛眉同霧眉有乜分別?
Q:明星立體粉黛眉同飄眉邊款自然?
Q:到底自己適合做咩眉?

A:明星立體粉黛眉比傳統霧眉粉粒層次感更高丶透薄丶輕身丶可即時濕水,不結焦,而且由於粉粒層次感明顯,即使無眉毛的地方亦能產生絨毛立體效果。

A:其實兩款眉出嚟既效果都非常自然,不過由於飄眉是一條條仿真眉毛,而每條眉毛的最尾部分都是較為幼及尖,要做到呢個效果,師傅就需要在每條毛的收筆時較為輕手,所以輕手的部分Keep色也自然無咁理想,時間耐左或者脫色時更容易粗幼不一。

A:最適合當然係等師傅睇左你眉既基礎,然後再給您最專業既意見啦。

近期其他的作品

夫妻改壞眉個案

2018-02-27

太太Pamela兩年前在另一間做完眉已經覺得唔太滿意,最後終於的起心肝來改眉,眉頭死實兼眉尾高低及變了灰的壞眉,經過洗眉後再改,終於見返由淺漸深的透薄自然效果,Pamela開心到用眼前一亮來形容自己...

角蛋白翹睫術知多啲

2018-02-27

您們經常會問的問題,哈哈...終於有時間拍好Q&A 可以一次過解答哂大家喇? 角蛋白是屬於硬蛋白,亦是毛髮和指甲的主要構成物質,角蛋白翹睫術是以毛髮角蛋白結構的原理,給予睫毛角蛋白營養來...

Miki六年臨床親身分享

2018-02-27

做眉、做眼線、半永久化妝,相信現在對大家都已經唔陌生,不論是平時唔化妝的媽媽們/女士們;或者是平時經常要化妝的OL、Artist等等都會選擇做,因為真心方便又靚靚,一次收費可keep 2-3年,3年後...

2019光影素描眉.帶出Fresh & pure的感覺

2018-02-27

2019光影素描眉.帶出Fresh & pure的感覺,不止講求眉形及著色這些基本層次,而是精品級的藝術手工,與別不同的氣質從這裡展現~ #一對會說話的眉 #Renee #李蔓瑩
謝謝coffee的信任再將媽媽交比我地扮靚靚

謝謝coffee的信任再將媽媽交比我地扮靚靚

2018-02-27

#您們滿意就是我們動力來源
Messenger