經師傅精心打造,立即變身甜美教主!

2018-02-27

本店全部作品採用真人高像數實拍,無美圖、無執相、無調光、無偷圖,最大的保證!

好多客人成日問以下問題:
Q:明星立體粉黛眉同霧眉有乜分別?
Q:明星立體粉黛眉同飄眉邊款自然?
Q:到底自己適合做咩眉?

A:明星立體粉黛眉比傳統霧眉粉粒層次感更高丶透薄丶輕身丶可即時濕水,不結焦,而且由於粉粒層次感明顯,即使無眉毛的地方亦能產生絨毛立體效果。

A:其實兩款眉出嚟既效果都非常自然,不過由於飄眉是一條條仿真眉毛,而每條眉毛的最尾部分都是較為幼及尖,要做到呢個效果,師傅就需要在每條毛的收筆時較為輕手,所以輕手的部分Keep色也自然無咁理想,時間耐左或者脫色時更容易粗幼不一。

A:最適合當然係等師傅睇左你眉既基礎,然後再給您最專業既意見啦。

近期Emily的作品

謝謝歌手石詠莉的欣賞

謝謝歌手石詠莉的欣賞

2018-02-27

再次以用家親身證實及分享3分鐘眼線真係3分鐘就完成,而且效果長達3-5年 幾年後Sukie再返嚟做3分鐘眼線,已經成多一個稱號喇,鄧太您好 ^^
2姐妹扮靚day

Reneebobo Li 李蔓瑩

2018-02-27

真的謝謝美人的信任和讚賞 這是我們的最大的鼓勵

還原靚靚眉之 Ayu 三年後舊眉重做

2018-02-27

真正臨床見證效果Keep足三年,採用有機頂級色乳,三年後真係可以甩哂,又再返嚟揀過新款靚靚眉形(有圖有片有真相)

Renee Li 李蔓瑩 姐妹

2018-02-27

我們家的女生都是無眉娘基因 所以我跟妹妹都去做了粉黛眉 只能說~ 不同公司不同師傅都有大不同 最重要的是人夾人 超幸運遇到Emily師傅 她應該是我認識最有經驗的大師了呢!! P.S...

藝人【仙樂都yoyo三分鐘眼線】即時效果

2018-02-27

藝人【仙樂都yoyo三分鐘眼線】即時效果,有句金句是:您和女神的距離只差一條眼線(我們告訴你是千真萬確的差別),去片!
Messenger